Plusmer dă farmec vieții oferind cafea din pasiune, făcând fericite gusturile și legând prietenii!

   Experiența de peste 20 de ani în vânzări, oferind o gamă diversificată de produse și servicii în piața cafelei.   

   Echipa care ne este alături din momentul apariției conceptului Plusmer.ro

   Plus Sales Mer oferă un parteneriat de încredere, care întotdeauna pune clientul pe primul plan.

    Suntem înzestrați cu energie și motivație, iar din punct de vedere strategic vă oferim o cafea proaspătă, importată din prăjitorii de tradiție ca Amigos, Biancaffe, Nero Nobile, Varanini, etc.

   Gama de cafea boabe este completată de un portofoliu diversificat de produse: capsule și monodoze de cafea, cafea măcinată, cafea instant, cappuccino, ceai, ciocolată caldă, lapte pulbere/creamer, specialitate de ciocolată și cafea, zahăr stick, consumabile (pahare și capace, palete) și piese pentru aparatele vending.

   Promisiunea noastră este că ne dorim să excelăm prin promptitudine, în maxim 24 de ore de când ați generat comanda, operatorul o va prelua pentru livrare.

   Vrem să fim un exemplu în tot ceea ce facem astfel încât să ne recomandați cu încredere și altor posibili clienți.

    Plusmer.ro este deținut de Plus Sales Mer SRL.

    Pe piața cafelei suntem prezenți din anul 2000 și avem experiență de operator de automate de cafea la nivel regional.

   Din anul 2019 suntem ambalatori de zahăr stick și dăm valoare parteneriatului prin posibilitatea ca brand-ul dumneavoastră să apară pe stick-ul de zahăr.

   Permanent căutăm metode și noi informații pentru a putea oferi servicii și produse de calitatea consumatorilor noștri. Astfel pe parcursul timpului devenind un pilon stabil pe piață cafelei din România.

   În cei peste 20 ani de experiență am reușit să înțelegem că cel mai important este să oferim calitate și inovație. Adăugăm constant în portofoliul nostru produse de top, din piața internațională. Astfel clienții noștri se bucură constant de universul Plusmer.

   Universul Plusmer este adaptat după nevoile și dorințele clientului nostru.

   Viitorul îl construim împreună!

AVEM CLIENȚI ÎN TOATĂ ROMÂNIA

Clienții noștri sunt:

1. Cei care dezvoltă un business în piața de vending

Proprietarii de afaceri cu automate de cafea și revânzători, cărora le oferim constant toate produsele necesare: cafea, lapte, ciocolată, ceai, zahăr stick (alb și brun), palete și pahare, piese de schimb pentru aparatele de vending.

2. Retailer

Cei care doresc să ofere consumatorilor de cafea produse de calitate la prețuri corecte.

3. Consumatorii direcți

Datorită condițiilor avantajoase a realizării importurilor directe, a gamei complete și a serviciilor complementare, oferim cafea de top pentru consumatorii finali, atât acasă, cât și la birou.